КМ МЕДИКАЛ

КМ МЕДИКАЛ е компанија со 20-годишно искуство зад себе. Нашата компанија е специјализирана на бизнис полето на: Медицинската опрема, Медицинските помагала како и сервис за истите. Трудејќи се секогаш да го направиме достапно кај нас, во РМ, она што е најактуелно и најбарано на светскиот пазар искрено веруваме дека придонесуваме кон потребите на Вашето здравје.

Разгледајте го нашиот каталог со производи.

сервис и гаранција

КМ МЕДИКАЛ е компанија која повеќе од 20 години има свој овластен сервис за поправка и баждарење на медицински апарати и помагала. Стручниот кадар и широката палета на резервни делови ја прави нашата услуга комплетна и професионална.

контакт