+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Дигитален топломер БК 4305 цуцла

130.0
130,00 ден

- специјален дизајн за лесно мерење на телесна температура кај бебиња и мали деца

- аларм за зголемена температура

- водоотпорен

- гаранција: 12 месеци

Опис на производ