+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Електричен греач на врат и рамена

3300.0
3.300,00 ден
  • уникатен дизајн
  • димензија: 60*62 см
  • Брзини: 3 (три)
  • Мека и удобна ткаенина
  • автоматско исклучување после 90 минути
  • Потрошувачка: 100W
  • може да се пере (прочитајте во упатството за употреба)
  • се препорачува за ублажување на мускулни болки во вратот,рамената и горниот дел од грбот, мускулна спазма и сл.
  • препорачана дневна употреба 20 минути или поинаку согласно препораката од вашиот доктор

Опис на производ