+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Електричен инхалатор А120

2190.0

Најнов модел на инхалатор! Идеален за третман на болести на горниот и долниот респираторен тракт ( ринитис, синуситис, фарингитис, ларингитис, трахеитис, трахеобронхитис, бронхитис...).

Погоден за сите возрасти 0+
- тивок режим на работа - 59dB
- брза терапија - погоден за сите лекарства

Опис на производ

Најнов модел на инхалатор! Идеален за третман на болести на горниот и долниот респираторен тракт ( ринитис, синуситис, фарингитис, ларингитис, трахеитис, трахеобронхитис, бронхитис...).

Погоден за сите возрасти 0+
- тивок режим на работа - 59dB
- брза терапија - погоден за сите лекарства

Сетот содржи:
- маска за деца х1
- маска за возрасни х1
- резервоар за лек х 1
- црево за поврзување х 1
- назален дел х 1
- дел за уста х 1

Земја на потекло: Италија
Гаранција: 1 година