+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Електричен инхалатор А1500 – Среќен Пингвин

2190.0

Сетот содржи:
- маска за деца х1
- маска за возрасни х1
- резервоар за лек х1
- црево за поврзување х1
- назален дел х1
- дел за уста х1

Јачина: 2,5 бари
Земја на потекло: Италија
Гаранција: 1 година

Опис на производ