+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Електричен инхалатор А430

2095.0

Сетот содржи:
- маска за деца x1
- маска за возрасни x1
- резервоар за лек x1
- црево за поврзување x1
- назален дел x1
- дел за уста x1

Јачина: 2,5 бари.

Земја на потекло: Италија
Гаранција: 1 година

Опис на производ