+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Електрична подлога за греење

2600.0
2.600,00 ден
  • димензија: 150*80 см
  • Брзини: 3 (три)
  • Мека и удобна ткаенина
  • водоотпорно
  • автоматско исклучување после 3 часа
  • Потрошувачка: 60W
  • може да се пере (прочитајте во упатството за употреба)

Опис на производ