+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Електрична подлога за греење

2400.0
2.400,00 ден

Карактеристики:

  • димензија: 30*40 см
  • Брзини: 3 (три)
  • Мека и удобна ткаенина
  • автоматско исклучување после 90 минути
  • Потрошувачка: 100W
  • може да се пере (прочитајте во упатството за употреба)

Опис на производ