+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Концентратор на кислород Oxybreath 10 лит.

80000.0
80.000,00 ден
  • подвижен, со тркала
    - 2 филтри: за прашина и бактериски (се менува на 6 месеци)
    - копче за лесно регулирање на протокот на кислород 0-10 литри/мин

* Доставата за овој производ е 400,00 денари за 1 парче.

Опис на производ

Карактеристики:
- Напон: 220-240V / AC
- Фрекфенција: 50-60Hz
- Проток на кислород: 1 – 10 LPM
- Сатурација на кислород: 1-9LPM 92%±3%; 10LPM 90%

О2 Монитор:
- Високо ниво на кислород %О2 > 82%
- Ниско ниво на Кислород %О2 < 82%
- Барање за технички сервис < 70%

Оптимална температура за работа: 5-40⁰С
Бруто тежина: 25.7 Kg
Нето тежина: 21.7Kg
Тип: B
Класа: II

Земја на потекло: Турција
Гаранција: 24 месеци

 

* Доставата за овој производ е 400,00 денари за 1 парче.