+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Манометарси мерач на крвен притисок со тркала БК 2009

3200.0
3.200,00 ден

- за домашна и професионална употреба
- идеален за амбуланти, ординации, медицински центри и болници
- долго федер црево
- лесно преносен, 5 тркала со кочници

Опис на производ

- подесива висина од 80см – 125 см
- стандардна манжетна
- гумена пумпица
- голем, лесно читлив манометар
- опсег на мерење: 0 – 300 ммХг
- корпа за складирање на цревото, манжетната и пумпицата
- Гаранција: 12 месеци