+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Мерач на крвен притисок со манометар БК 2001

750.0
750,00 ден

- опсег на мерење: 0 - 300ммХг
- гумен балон
- со 2 излези: пумпица и манометар

Опис на производ

- стандардна манжетна
- торбичка за складирање
- стетоскоп
- гаранција: 12 месеци

*Боите можат да варираат во зависност од моменталната залиха