+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Мерач на крвен притисок со манометар БК 2066

1200.0
1.200,00 ден

- опсег на мерење: 0 - 300мм Хг
- гумен балон
- голем манометар

Опис на производ

- со 1 излез: пумпицата и манометарот се споени
- стандардна манжетна
- торбичка за складирање
- стетоскоп
- Гаранција: 12 месеци

*Боите можат да варираат во зависност од моменталната залиха