+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Мерач на крвен притисок со течен кристал ( БЕЗ жива) БК 1016

2700.0
2.700,00 ден

- Замена на жива со течен кристал
- Начинот на мерење е ист како стандардниот живин мерач, со тоа што на долниот екран се прикажува и пулсот
- ЛЦД Екран (осветлен) со приказ на пулсот

Опис на производ

- Работи на батерии 3V, AA*2
- Комбинација од  дигитално и мануелно мерење
- индикатор за празна батерија
- Подесување на аголот на екранот за 90°, за полесно местење на видливоста на екранот
- стетоскоп
- стандардна манжетна
- Гаранција: 12 месеци