+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Мерач на шеќер во крв ( гликемија) ММ1000 + 50 тест ленти

1300.0
1.300,00 ден

- брзо и прецизно мерење
- без кодирање
- резултат за 5 секунди
- мала количина на капиларна крв: 0,5µl

Опис на производ

- опсег на мерење: 1,1 – 33,3 ммол/л
- меморија: 300 резултати со датум и час
- работи на батерија: 3V литиумска батерија (CR2032)
- ензим: GOx
- копче за лесно исфрлање на тест лентата
- сетот содржи: мерач на гликемија х1 , тест ленти 1/50 х 1, батерија х 1, пенкало за ланцети х 1, ланцети х 10,  компактна футрола за чување х 1, упатство за употреба х 1
- Гаранција: 12 месеци