+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Меш инхалатор ОЛВ 03

2667.0

Инхалаторот ОЛВ – N03 е најновиот и пософистициран инхалатор, кој ги има карактеристиките на ултрасоничен атомизер и компресорски инхалатор и го дава истиот резултат како и болничките инхалатори.

Гаранција: 1 година , обезбеден наш сервис и резервни делови

Содржина на пакувањето:
- инхалатор (уред + резервоар) х1
- маска за деца х1
- маска за возрасни х1
- додаток за уста х 1
- УСБ адаптер х1
- торбичка за транспорт и чување х1
- упатство за употреба х1

Опис на производ

Инхалаторот ОЛВ – N03 е најновиот и пософистициран инхалатор, кој ги има карактеристиките на ултрасоничен атомизер и компресорски инхалатор и го дава истиот резултат како и болничките инхалатори.

Специјалната меш технологија, како и големината на честиците (≤5µм) овозможуваат целосно искористување на лекот, како и лесно продирање на лекот до белите дробови (алвеолите и бронхиите).

Тивкиот режим на работа ( <50dB), овозможува пријатна употреба секаде (дома, надвор, во канцеларија, патување....), особено при инхалирање на бебиња и мали деца додека спијат.

Може да се употребува при третман на сите респираторни заболувања: астма, алергии, бронхит, фарингитис и др.

Овој инхалатор е медицински уред и треба да се употребува согласно препораката од Вашиот доктор (вид на лек, дозирање...). Во зависност од видот на лекот, пареата може да биде различна.

Нема потреба од менување на батерии. Самиот инхалатор има вградено две батерии кои се полнат со адаптер. УСБ адаптерот доаѓа заедно со инхалаторот. Моќност: 3.7V

Гаранција: 1 година , обезбеден наш сервис и резервни делови

Содржина на пакувањето:

инхалатор (уред + резервоар) х 1 , маска за деца х 1, маска за возрасни х1, додаток за уста х 1, УСБ адаптер х 1, торбичка за транспорт и чување х1, упатство за употреба х1