+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Навлажнувач на воздух УМ2150

2966.0

Навлажнувачот на воздух УМ2150 е специјално дизајниран уред кој испушта топла пареа, БЕЗ РИЗИК од изгореници што го прави 100% безбеден за бебиња и деца.

- максимална температура на пареата е 55°С
- температурата во уредот достигнува 100°С
- додаток за етерично масло
- мал, лесен и практичен дизајн за секојдневна употреба во домот, канцеларија и сите други простории каде воздухот е сув
- резервоар од 2л за континуирана употреба до 8 часа. 
- димензии: 230х190х235мм
- тежина: 1 кг.
- производител: Емед Италија
- Гаранција: 12 месеци

Опис на производ

Навлажнувачот на воздух УМ2150 е специјално дизајниран уред кој испушта топла пареа, БЕЗ РИЗИК од изгореници што го прави 100% безбеден за бебиња и деца.

Максималната темепратура на пареата што излегува од уредот е 55°С. Внатре, во самиот уред, температурата достигнува 100°С што овозможува уништување на бактериите и сите штетни честици во водата, со што пареата што излегува е стерилна и без бактерии.

Специјалниот дел за додаток на етерично масло, овозможува да го додатете омилениот мирис и да уживате во спокој и релаксација. Малиот, лесен и практичен дизајн овозможува секојдневна употреба во домот, канцеларија и сите простории каде што воздухот е сув.

Резервоарот од 2 литри овозможува континуирана употреба до 8 часа. За да се избегне ризик од бигор и други наслаги, се препорачува употреба на дестилирана вода!


Димензии на производот: 230х190х235мм
Тежина: 1 кг.
Производител: Емед Италија
Гаранција: 12 месеци