+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Прочистувач на воздух со ЈОНИЗАТОР ПА600

4300.0
4.300,00 ден

Прочистувач на воздух со јонизатор идеален за употреба во домот, канцеларијата и секаде каде што има потреба од чист воздух.
- со 2 ХЕПА филтри
- за простории од 20 м2
- 2 брзини на работа
- мала потрошувачка на електрична енергија од само 25W
- голема волтажа на јонизирање на воздухот (5KV) т.е. 1.200.000 јони/см3
- димензии 250х105х330 мм
- тежина од само 1.4 кг.
- производител: Емед Италија
- гаранција: 12 месеци

Опис на производ

Овој прочистувач на воздух со јонизатор е идеален за употреба во домот, канцеларија и секаде каде што има потреба од чист воздух. Двата филтри ХЕПА и карбонски ги елиминираат, со ефективност од 99.97%, сите вируси, бактерии, алергени, прашина, непријатни мириси и др. нечистотии во воздухот со големина и од 0,3 микрони.

Малиот и практичен дизајн е идеален за простории од 20м2.

Има две брзини на работа овозможуваат брза и економична работа на прочистувачот. Тоа што го прави економичен е малата потрошувачка на електрична енергија од само 25W, но голема волтажа на јонизирање на воздухот (5KV), т.е. 1 200 000 јони/см3 .

Димензиите на производот од само 250х105х330мм и тежината од само 1.4кг овозможуваат прочистувачот лесно да се транспортира од една во друга просторија, како и да се вклопи во секој простор. 

Производител: Емед Италија
Гаранција: 12 месеци
Препорака при секојдневна потреба: филтрите да се менуваат на 6 месеци или најмногу на 12 месеци