+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Стетоскоп БК 3003

1000.0
1.000,00 ден

- кардиолошки со две црева

- дуплекс

- додатоци

- кутија

Бои: црна, црвена (бордо), темно сина, виолетова, жолта и розева  *

  • за избор на боја пред да направите нарачка Ве молиме да не контактирате. Во спротивно бојата ќе биде испратена по наш избор, согласно моментланта залиха

Опис на производ