+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Живин мерач на крвен притисок БК 1001

2450.0
2.450,00 ден

- Опсег на мерење: 0 -300 мм Хг
- стандардна манжетна

Опис на производ

- алуминиумска кутија
- стетокоп
- Гаранција: 12 месеци

*Боите можат да варираат во зависност од моменталната залиха

Забелешка: секој пат пред затварање на капакот, навалете го мерачот (цел) на десно 45° (45 степени) и затворете ја живата во резервоарот (OFF), потоа затворете го капакот! За повторно мерење, кренете го капакот и отворете го резервоарот за жива (ON)