+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Дигитален топломер Citizen CTA303

220.0
220,00 ден

- водоотпорен

-антибактериски

-меморија

- звучен аларм

- време на мерење: орално/ректално: 60 секунди ; под пазуви : 120 секунди

Опис на производ