+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Филтер за прочистувач на воздух Емед (ХЕПА + карбонски)

800.0
800,00 ден
  • HEPA1 филтер ( ХЕПА + Карбонски)
  • за Прочистувач на воздух/јонизатор РА600, РА610, РА500, РА400, РА400 baby, РА300

Опис на производ

Нашиот овластен сервис нуди резервни делови за мерачи на крвен притисок, инхалалтори, концентратори на кислород и друго: 

Резервни делови за мерачи на крвен притисок:

  • манжетни: детски, стандардни и големи
  • балони со еден и два излези: детски, стандардни и големи
  • манжетни за дигитални мерачи на крвен притисок: детски, стандардни и големи
  • гумени пумпици со вентил
  • манометри
  • делови за живини мерачи на крвен притисок
  • и др.