+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Јонизатори / прочистувачи на воздух GRUNLUFT

32000.0
22.400,00 ден
22.400,00 ден

Најнова генерација на Јонизатори/Прочистувачи на воздух GRUNLUFT - 6 милиони јони/см3

 • германска технологија
  - го чисти воздухот од сите непријатни мириси, БАКТЕРИИ, ВИРУСИ, алергени, полен, прашина, мувла, отровни гасови
  - погоден за употреба во сите објекти: канцеларии, домот, и др., особено простории каде што има поголема фрекфенција на луѓе
  - 6 филтри: пред филтер, филтер со дрвен јаглен, филтер со активен јаглен (карбонски), антибактериски пептиден филтер, ХЕПА филтер, Анјонски филтер
  - Капацитет на чистење (обрт на воздух): 450м3/час
  - за простории до 100м2
  - ЛЦД екран(на допир) во боја
  - далечински управувач
  - 4 брзини на работа ( 3+Турбо)
  - тајмер
  - ултра тивка ноќна работа
  - јачина на звук: < 55 децибели
  - моќност: 35 вати
  - енергетска ефикасност: ПРВ степен *****
  - димензии: 440мм (д) х 180 мм (ш) х 682мм (в)
  - нето тежина: 10.80 кг
 • * Доставата за овој производ е 400,00 денари за 1 парче.

Опис на производ

Најнова генерација на Јонизатори/Прочистувачи на воздух GRUNLUFT - 6 милиони јони/см3

 • Германска технологија
  - Го чисти воздухот од сите непријатни мириси, БАКТЕРИИ, ВИРУСИ, алергени, полен, прашина, мувла, отровни гасови
  - Погоден за употреба во сите објекти: канцеларии, домот, и др., особено простории каде што има поголема фрекфенција на луѓе
  - 6 филтри: пред филтер, филтер со дрвен јаглен, филтер со активен јаглен (карбонски), антибактериски пептиден филтер, ХЕПА филтер, Анјонски филтер
  - ХЕПА филтерот ги чисти сите честици со големина до 0,1 микрон (99,97%)
  - Активниот карбонски филтер ги апсорбира сите непријатни мириси и отровни гасови, чад (цигари, бои, формалдехид, метилбензен и сл.) до 95%
  - Антибактерискиот пептиден филтер ги уништува бактериите како: Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Serratia mercescens и др. (95%)
  - Трајна површина, отпорна на гребење.
  - Капацитет на чистење (обрт на воздух): 450м3/час
  - За простории до 100м2
  - ЛЦД екран(на допир) во боја
  - Приказ на екранот: количина на ПМ 2.5 честици, температура и влажност на воздухот, индикатор за квалитет на воздухот, индикатор за промена на филтер, опција за заклучување на екранот, копче за регулирање на анјоните (6 000 000 јони/секунда) – дали уредот да испушта јони или не.
  - далечински управувач
  - 4 брзини на работа ( 3+Турбо)
  - Тајмер
  - ултра тивка ноќна работа
  - Јачина на звук: < 55 децибели
  - Моќност: 35 вати
  - Енергетска ефикасност: ПРВ степен *****
  - Димензии: 440мм (д) х 180 мм (ш) х 682мм (в)
  - Нето тежина: 10.80 кг

* Доставата за овој производ е 400,00 денари за 1 парче.