+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Концентратор на кислород ОЛВ 5s

37000.0
37.000,00 ден
 • нов дизајн
  - со тркала
  - тајмер
  - може да работи 24/7
  - висока чистота на кислород 96%
  - го филтрира воздухот

* Доставата за овој производ е 400,00 денари за 1 парче.

Опис на производ

Напон: 220-240V / AC
Фрекфенција: 50-60Hz
Проток на кислород:  1 – 5 LPM
Сатурација на кислород: 1-5 LPM ≥ 93% ±3%
Звучност: под 45 dB
Тежина: 23кг

Земја на потекло: Кина

Гаранција: 24 месеци

 

* Доставата за овој производ е 400,00 денари за 1 парче.