+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Мерач на крвен притисок со манометар – ѕиден БК 2099

2800.0
2.800,00 ден

- за домашна и професионална употреба
- идеален за амбуланти, ординации , медицински центри и болници
- лесно се монтира на ѕид
- долго федер црево:  2 метри

Опис на производ

- стандардна манжетна
- гумена пумпица
- голем, лесно читлив манометар
- опсег на мерење: 0 – 300 мм Хг
- корпа за складирање на цревото, манжетната и пумпицата
- Гаранција: 12 месеци