+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Стетоскоп БК 3002

350.0
350,00 ден
  • дуплекс / двостран
  • за домашна и професионална употреба
  • пакување: кутија
  • боја: црна

Опис на производ