+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Стетоскоп БК 3001

250.0
250,00 ден
  • единечен/едностран
  • за домашна и професионална употреба
  • најчесто се користи во комбинација со мерачи на крвен притисок ( манометарски, живини...)
  • пакување: кутија
  • боја: црна

Опис на производ