+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Тест ленти МЅ - 2

700.0
700,00 ден

- пакување: 50 тест ленти
- автоматско кодирање
- компатибилни со сите мерачи на гликемија Medisign ( ММ1000, ММ1100...)

Опис на производ

- по отварање да се искористат во рок од 6 месеци
- да се чуваат во убаво затворено фабричко пакување,  на собна температура: 4° - 30° С, подалеку од извор на топлина/ директна сончева светлина. Не се чуваат во фрижидер!