+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Инфра-црвен топломер Jumper

1500.0
1.500,00 ден

- модел JPD – FR 203

- брзо, хигиенско, безконтактно мерење

- време на мерење: 1 секунда

- за професионална и домашна употреба

- три модули на мерење: деца, возрасни и предмети/течности

- ЛЦД екран, мерење во C или F

- звучен и визуелен аларм за висока/ниска температура

- мемории: 20

- копче за вклучување/исклучување на звучниот сигнал

- торбичка за складирање

- Гаранција: 12 месеци

Опис на производ