+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Мерач на крвен притисок со манометар БК 2015

1200.0
1.200,00 ден

- опсег на мерење: 0 – 300мм Хг
- гумен балон
- голем манометар со дијаметар 68мм;  лиено со легура на цинк, хромирано, ротирачки (манометарот може да се врти во круг)

Опис на производ

- стандардна манжетна
- торбичка за складирање
- стетоскоп
- Гаранција: 12 месеци

*Боите можат да варираат во зависност од моменталната залиха