+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Тест ленти за гликемија Plusmed

750.0
750,00 ден

- пакување: 50 тест ленти
- автоматско кодирање
- компатибилни со мерачите на гликемија Plusmed (pM-100) и  Tyson Bio (AC200)

Опис на производ

- по отварање да се искористат во рок од 90 дена
- да се чуваат во убаво затворено фабричко пакување,  на собна температура: 4° - 30° С, подалеку од извор на топлина/ директна сончева светлина. Не се чуваат во фрижидер!