+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Преносен концентратор на кислород ПОС-5

130000.0
130.000,00 ден
 • најнов модел на преносен концентратор на кислород
 • ултра лесен модел: 1.98 кг
 • мал и практичен дизајн со димензии 18.3 х 20.6 х 8.6 см
 • постојана висока концентрација на кислород 93±3%
 • може да се користи секаде: во домот, во возило, на прошетки...
 • ниво на бучавост: под 40 db
 • Гаранција: 12 месеци

 

Опис на производ

 • најнов модел на преносен концентратор на кислород
 • ултра лесен модел: 1.98 кг
 • мал и практичен дизајн со димензии 18.3 х 20.6 х 8.6 см
 • постојана висока концентрација на кислород 93±3%
 • може да се користи секаде: во домот, во возило, на прошетки...
 • Батеријата издржува до 4.5 часа
 • ниво на бучавост: под 40 db
 • Гаранција: 12 месеци

     Сетот содржи:

 1. Уред - концентратор на кислород ПОС - 5  (х 1) 
 2. Назална канила  (х 2)                                        
 3. AC кабел  (х 1)                                                     
 4. DC кабел (х 1)                                                       
 5. Хепа филтер   (х 1)                                                
 6. Филтер за прашина (х 1)                                       
 7. Литиумска батерија (х 2)                                        
 8. Торба за носење (х 1)