+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Стетоскоп БК 3012 лукс

650.0
650,00 ден
  • двостран/ дуплекс
  • за домашна и професионална употреба
  • пакување: кутија
  • боја: црна

Опис на производ