+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Ланцети Plusmed

500.0
500,00 ден

- пакување: 100 ланцети
- за еднократна употреба
- стерилни:  гама метод
- тенка игла

Опис на производ

- безболни : дебелина на игла 30G
- секоја ланцета има заштитно капаче (кружно)
- компатибилни со сите пенкала за боцкање со широк отвор ( Medisign, Plusmed, Tyson , VivaChek,Caresens и други)