+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Пумпица со вентил

250.0
250,00 ден

Пумпица со вентил за мерач на крвен притисок: манометарски, живин

Опис на производ

Нашиот овластен сервис нуди резервни делови за мерачи на крвен притисок, инхалалтори, концентратори на кислород и друго: 

Резервни делови за мерачи на крвен притисок:

  • манжетни: детски, стандардни и големи
  • балони со еден и два излези: детски, стандардни и големи
  • манжетни за дигитални мерачи на крвен притисок: детски, стандардни и големи
  • гумени пумпици со вентил
  • манометри
  • делови за живини мерачи на крвен притисок
  • и др.